Chevrolet Di-Fer
Chevrolet Márkaszerviz - 2030 Érd, 6-os főút 23. km

Nyári gumi ajánlataink

A 7 °C alatti hőmérsékletre tervezett téli gumiabroncs magasabb hőmérsékleten jobban kopik. Ezért a téli gumit javallott a nyárira visszacserélni a melegebb idő kezdetén. Csere előtt vizsgáltassa meg szakemberrel a gumiabroncsok felületét. Az elkopott, elöregedett gumik tapadása csökken, a féktávolság megnő, a gépkocsi elveszítheti stabilitását. Szintén fontos a gumiabroncs levegőnyomásának ellenőrzése, mert nem megfelelő érték esetén csökken a tapadás, növekszik a gumik kopása és az üzemanyag-fogyasztás.

Chevrolet Márkaszervizünk kiváló minőségű gumiabroncsokat kínál gépkocsijához, és azokat bármikor fel is szereljük Önnek.


A részletekért és bejelentkezéshez hívja munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Farkas Péter 06-70/4500-357vagy jelentkezzen be online szervizünkbe:

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

A feltüntetett árak darabonkénti ajánlott fogyasztói árak. A feltüntetett gumiabroncs akció Márkaszervizünkben vásárolt gumiabroncsra érvényes visszavonásig. Márkaszervizeünk fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy visszavonja az akciót. Konkrét árajánlatért és részletes információért (márkák és árak, stb.) kérjük, forduljon Márkaszervizünkhöz. Jelen hirdetésben szereplő akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.

 

Chevrolet Di-Fer


2030 Érd, 6-os főút 23. km
E-mail: alkatresz@di-fer.hu
Tel.: +36 23 524 536


Szerviz nyitva tartás:

hétfő-péntek: 07:00 - 17:00
szombat-vasárnap: zárva